Koliko često ste nervozni i mislite da vam treba neki od lijekova za smirenje ?
Nikad
Rijetko
Često
Uvijek

O nama

Poštovani,

 

Projekat porodicnidoktor.com (obiteljskilijecnik.com) u veoma kratkom vremenskom periodu postigao je zavidan uspjeh u oblasti informisanja naših korisnika medicinskom tematikom. Sadržaj našeg sajta usmjerili smo na konkretne probleme zdravstvene i psihološke prirode, što je u veoma kratkom periodu (od nekoliko mjeseci) dovelo do fantastičnog odaziva i interakcije posjetilaca sajta sa timom stručnjaka koji su angažovani za rad na našem projektu. Ovaj projekat, iako na samim početcima, skupio je kritičnu masu stalnih posjetilaca/korisnika i zavidan broj novih posjetilaca/korisnika čiji broj raste na dnevnoj bazi. 

 

Sve ovo dovelo je do činjenice da se porodicnidoktor.com nalazi između prve 3 ili 30 stranica na pretraživaču google u zavisnosti od riječi kod pretrage. Ova pozicija na najjačem svjetskom pretraživaču posljedica je isključivo velikog broja posjeta na naš sajt.

 

Ohrabreni ovim činjenicama i planskim dugoročnim razvojem ovog projekta, veliko nam je zadovoljstvo da smo u mogućnosti potencijalnim partnerima i interesnim grupama ponuditi saradnju u vidu reklamiranja Vaših usluga ili proizvoda na našim stranicama.

 

Korist od ovog vida saradnje je obostrana. Nama u daljnjem razvoju i unapređenju sajta a Vama u sljedećem:

 

1. Reklama Vaših proizvoda i usluga jeftinijim i efikasnijim putem.

 

2. Usmjeravanje ponude Vaših usluga i proizvoda direktnoj ciljanoj grupi korisnika kojoj je konkretno potrebna Vaša usluga ili proizvod.

 

3. Direktan i precizan uvid u broj potencijalnih korisnika koji su dobili informacije vezane za Vaš proizvod ili uslugu, što je nemoguće ili bar ne u tolikoj mjeri precizno kod drugih medija odnosno drugih načina informisanja. 

 

 

Ukoliko u našem projektu vidite svoj interes budite slobodni da nas kontaktirate na sljedeći e-mail:

 

info@porodicnidoktor.com

 

Mi ćemo Vas sa zadovoljsvom kontaktirati i dati Vam na uvid sve informacije vezane za statistiku posjećenosti i načine reklamiranja na našem sajtu.

 

S poštovanjem,

 

porodicnidoktor.com tim