Koliko često ste nervozni i mislite da vam treba neki od lijekova za smirenje ?
Nikad
Rijetko
Često
Uvijek

Pitajte doktora

Želite li savjet ili konsultaciju? U rubrici "Pitajte doktora" možete se konsultovati sa našim timom stručnjaka iz oblasti medicine i psihologije. Ovaj oblik komunikacije sa nasim korisnicima podignuli smo na viši nivo i sada Vam možemo ponuditi dva oblika ove usluge.

 

Postavite pitanje besplatno!

 Kao posjetioci našeg portala imate mogućnost postaviti pitanje ili se konsultovati sa našim timom stručnjaka potpuno besplatno. Na Vaša pitanja odgovaraju stručnjaci iz raznih oblasti medicine.

 

Pošto ste pronašli bolest ili stanje koje odgovara Vašim simptomima, možete postaviti pitanje u vezi vašeg stanja ili oboljenja klikom na link koji se nalazi u gornjem desnom uglu odabrane bolesti ili stanja (kao na slici).

 

Na Vaša pitanja odgovorićemo što je prije moguće u zavisnosti od količine primljenih pitanja, kompleksnosti odgovora na ista i vrsti stručne konsultacije.

 

Registrovani članovi

 Kao registrovani korisnik našeg portala, preko svoga profila, možete pristupiti posebnom korisničkom sadržaju za registrovane korisnike. Pomoću Vašeg naloga možete se konsultovati sa našim timom stručnjaka.

 

Kao registrovan korisnik odgovor na postavljeno pitanje ili konsultaciju dobijate u roku kraćem od 24 časa.

 

Pored direktne komunikacije sa doktorom, psihologom ili farmaceutom, kao registrovan korisnik možete komunicirati chat-om i sa drugim korisnicima i konsultovati se i sa drugim osobama sa sličnim problemima, bolestima ili stanjima.